Microsoft Action Pack

Om mijn klanten beter te kunnen bedienen wil ik van veel Microsoft producten en diensten precies weten wat ze doen. Ik ben al een tijdje Microsoft partner en sinds vandaag ben ik de eigenaar van een Microsoft action pack. Behoorlijk verbaasd ben ik over hoe uitgebreid dit pakket is.

Op deze pagina: https://mspartner.microsoft.com/en/uk/pages/membership/downloads/software-licensing-for-action-pack-subscription-partners.aspx  kun je een pdf downloaden waarin staat welke licenties je mag gebruiken. Let wel… dit zijn interne licenties die je gebruikt om je medewerkers te trainen, om POC’s te laten zien aan klanten en om gewoon te spelen met de mooie producten van Microsoft. Je mag dit dus niet gebruiken om te verkopen aan je klant. Er zitten zeker kosten aan deze Action Pack, maar ik vind het dat meer dan waard, want je krijgt zoveel cloud services en on-premises licenties. Voor mij hebben de tegoeden in de cloud services de meeste waarde, omdat ik daar het meeste mee aan de slag wil. Waar ik de komende tijd mee aan de slag ga en ik zal proberen erover te bloggen:

  • Enterprise Mobility Suite
  • Azure
  • Office 365
  • Exchange 2016 hybrid mode
  • System Center suite

Qua licenties en mogelijkheden zit het erg goed met deze action pack. Denk bijvoorbeeld aan 85 euro per maand tegoed voor azure en standaard 5 seats voor de e3 abonnementen van Office 365. Als je vervolgens een x aantal seats verkoopt, dan krijg je nog eens 5 seats extra voor intern gebruik.

algemene info MS Action Pack: https://partner.microsoft.com/en-US/membership/action-pack

Als je nog vragen hebt, kun je deze gerust stellen via info@blonkit.nl! Ik help je graag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *